Back to All Events

Jubileumskonsert Galleri Nordnorge

Det starta i 2006. Sigrun Loe Sparboe fra Harstad hadde skrevet egne sanger i noen år og spilt for venner og familie. Med sangbakgrunn fra jentekor og selvlært på gitar, fikk hun med seg noen musikere og dannet Sigrun & The Kitchen Band. Det er nå hundrevis av konserter rundt om i hele landet, 5 plateutgivelser, og et språkbytte siden.

Sigrun´s The Kitchen Song lå i flere uker på Norsktoppen og ble fremført på riksdekkende TV.
i 2013 slapp hun sitt første album på norsk.-Solo.

Musikkmagasinet Musikknyheter omtaler Sparboe som "et av de største låtskrivertalentene i landet vårt".
I mars blé hun tildelt den høythengende NOPAs musikk-og tekstpris for 2015.

Sparboe har de siste årene turnert land og strand med sine viser som rommer det meste av hva livet har å by på, mens flere av låtene har vært å høre på NRK P1. Sparboe har en tilstedeværelse i sin formidling og krydrer repertoaret med små historier.


På jubileumskonserten vil publikum få høre konserter fra Kitchen Band tiden, så vel som de mer kjente sangene på norsk. Publikum vil og få høre både nye og gamle historier fra karrieren så langt. Velkommen til en konsert med historier, gjester og festivitas, slik det sømmer seg en ekte jubileumskonsert.  

Med seg i Galleriet har hun sine faste musikere samt musikere fra der det hele startet med The Kitchen Band.

Medvirkende:
Sigrun Loe Sparboe
Mattias Krohn Nielsen // Gitarer
Sverre Tollefsen Laupstad // Piano
Ellen Brekken // Kontrabass/elbass
Heming Valebjørg-Trommer // Perkusjon

Serveringen åpner 1 time før konsertstart

Earlier Event: November 4
Jubileumskonsert i Galleri Nordnorge
Later Event: December 3
Minikonser med Magnus Wærness